Aardappel tegen superfood

Hahaha…. okay…. ik ben er zo een die vogelvoer eet. Nee, om eerlijk te zijn: ik trek me de trends in voeding wel aan, ben helemaal niet consequent, maar sla zo nu en dan bewust de koolhydraten en suiker over. En vond zojuist een mooi pleidooi voor de aardappel.

Kijk, als je de 40 ruim bent gepasseerd en moeder van twee kinderen bent, komt enerzijds de slanke lijn niet zomaar meer aanwaaien, en anderzijds ontstaat er op microniveau vanzelf een tegenbeweging tegen het redelijk eenzijdige eten (vind ik) van kieskeurige kinderen. Los daarvan ben ik gewoon een liefhebber van fruit, groente en diversiteit. En ik ken de Voedselzandloper. Nooit gelezen, maar van mijn omgeving, de krant en tv. Dus inderdaad, de aardappels schieten in dit huishouden vaak wortel.

Maar juist daarom is Power to the Pieper een prachtig schot in de roos!

“De wereld verandert. De mens verandert. Gelukkig zijn sommige dingen heerlijk gewoon gebleven.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.