Internet of Things – scary or chill?

Zoekend naar filmpjes over The Internet of Things, kwam ik vooral animaties tegen. Dat sprak me niet gelijk aan. Deze video wel: ik zie me al in zo’n slim huis wonen. Handig?

Het mooie van animaties is dat je redelijk simpel in beeld kunt brengen wat er nog niet is. The Internet of Things is al een beetje begonnen, met alle connected devices die we gebruiken en mogelijkheden met sensors en microcomputers. De toekomst is dichterbij dan je denkt! Maar toch: ik zie mij nog niet rondwandelen in zo’n animatie. Wel in dit huis. Alleen een beeeeetje jammer dat het rollenpatroon niet mee is ontwikkeld…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.