Zaterdag Zumba-dag

Het leukste uurtje in de week is mijn Zumba-les op zaterdagochtend. Aerobics vind ik stom, maar hiermee durf ik wel voor de dag te komen.

Sinds een toevallige proefles op een toevallige Franse camping (juist toen ik dacht: tijd om eens wat meer te gaan sporten) leerde ik de beginselen op La Marioneta. De officiële video is ook nog eens best aardig om te zien. Als je na les 1 in de sportschool denkt ‘oef, nog best lastig!’, vind je op YouTube de nodige choreografietjes om stiekem thuis nog wat te oefenen.

Het is niet allemaal even interessant om aan te zien, maar deze ‘home made’ video van La Marioneta geeft een aardige indruk van hoe het er bij ons aan toe gaat. Ik sta intussen op de tweede rij, en niet meer zo veel mogelijk ‘buiten beeld’, zoals de mevrouw die hier links nog net via de spiegel te volgen is 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*
*
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.